لیزر موهای زائد
ممکن است تعجب کنید که آیا لیزر موهای زائد سرطانی است یا خیر؟ خب، به طور کلی، پاسخ به این سوال منفی است. زیرا لیزر یکی از رایج ترین روش های درمانی برای از بین بردن موهای زائد، خال، زگیل و … است و پزشکان از آن به عنوان یک روش ایده آل استفاده می کنند. انرژی در نور لیزر سطحی هست و هرگز به عمق نفوذ نمی کند. دستگاه های لیزر برای هدف قرار دادن تنها فولیکول مو طراحی شده اند که البته پزشک هم باید در این کار مهارت داشته باشد تا نور لیزر را مستقیم و برای مدت طولانی روی فولیکول های پوست قرار ندهد.
پالس انرژی مورد استفاده در لیزر موهای زائد برای از بین بردن فولیکول های مو کافی است و نیازی به نگرانی در مورد لیزر موهای زائد در نواحی مانند خط بیکینی یا نواحی تناسلی زنان و یا حتی سرطان نیست بنابراین لیزر موهای زائد روشی بی خطر است. رفع موهای زائد با سایر روش های طبیعی مانند لوسیون و کرم نیز میسر می باشد. برای اطلاع از این روش ها از محصولات گیاهی و پرفروش فروشگاه ژوتن دیدن نمایید.
آیا لیزر موهای زائد زیر بغل، اندام تناسلی، پاها و سایر قسمت های بدن باعث سرطان می شود؟
قبل از اینکه بخواهیم پاسخ سریع به این سوال بدهیم که آیا لیزر موهای زائد باعث سرطان می شود یا خیر، اول می خواهیم لیزر موهای زائد را تعریف کنیم. اول از همه باید گفت که لیزر یک پرتو نور بسیار قوی است که ریشه مو را برای همیشه از بین می برد، این اشعه از طریق بافت های پوست به فولیکول مو می رسد و پیاز مو را برای همیشه می سوزاند.
لیزر موهای زائد زیر بغل و سرطان
یک تصور اشتباهی است که باعث ترس و نگرانی مردم شده و بسیاری از آنها از انجام لیزر در این ناحیه خودداری می کنند. این در حالی است که استفاده از لیزر می تواند با عوارضی همراه باشد که یکی از آنها تورم است که پس از چند روز از بین می رود.
بسیاری از مراجعین این بیماری را ناشی از تورم غدد لنفاوی می دانند و فکر می کنند که این قسمت از بدن دچار اختلال شده است. این در حالی هست که لیزر تنها با نفوذ کم به فولیکول های مو می تواند اثر سطحی روی رشد مو داشته باشد و هیچ گونه دسترسی به بافت عمیق لایه های پوست از جمله غدد لنفاوی نخواهد داشت.
آیا اشعه لیزر مضر است؟
اساس کار لیزر تابش است، در لیزر درمانی از پرتوهای غیریونیزان استفاده میشود که با تولید اشعه مناسب، فولیکول های مو را از بین می برد. اشعه هایی که از لیزر ساطع میشود، پرتوهای غیریونیزان هستند که با پرتوهای درخشان شده توسط اشعه ایکس متفاوت است. برای آشنایی با نحوه ی لیرز موهای زائد مردان پیشنهاد می کنیم مقاله مفید مربوط به آن را در سایت ژوتن مطالعه کنید.
آیا لیزر موهای زائد باعث ناباروری می شود؟
نکته دیگر در مورد لیزر موهای زائد این است که اشعه ساطع شده لیزر از فولیکول های مو مرور نمی کند و به اندام های داخلی بدن نمی رسد، بنابراین لیزر منجر به ناباروری نخواهد شد.
آیا لیزر صورت عوارضی دارد؟
اگرچه لیزر موهای زائد روشی بی خطر است اما احتمال بروز بعضی عارضه بعد از جلسات درمانی وجود دارد که موقتی بوده و برطرف می شود.
عوارض لیزر موهای زائد
برخی از این عوارض عبارتند از:
- احساس سوزش در ناحیه مانند آفتاب سوختگی.
- قرمزی پوست ناحیه به دلیل آسیب فولیکول های مو و واکنش بدن به این اتفاق.
- تغییر در رنگ پوست ناحیه که ممکن است تیره تر یا روشن تر از حد معمول باشد.
پس از یک جلسه لیزر درمانی، شاهد توقف ریزش مو و رشد مو به مدت یک ماه خواهید بود. بعد از این مدت احتمال رویش مجدد موها وجود دارد، البته موهایی که نسبت به قبل نازکتر و درخشان تر شده اند ممکن است به چندین جلسه درمانی نیاز باشد.
روش های از بین بردن موهای زائد
سه روش برای درمان موهای زائد وجود دارد:
- دارو
- الکترولیز
- لیزر
عملکرد لیزر موهای زائد
عملکرد لیزر بر روی موهای زائد به این صورت است که پرتو لیزر با قدرت بالایی روی پیاز مو تاثیر می گذارد و آنها را از میان برمی دارد. رنگدانه های موجود در مو این پرتو را جذب کرده و موهای داخل پیاز مو را از بین می برند که برای از میان بردن موهای زائد می توان از انواع منبع نور و لیزر استفاده کرد. بهترین روش از بین بردن موهای زائد صورت یکی از دغدغه های اصلی افراد می باشد که می توانند با انجام لیزر یا استفاده از محصولات گیاهی فروشگاه ژوتن آن را رفع نمایند.
ممنوعیت استفاده لیزر موهای زائد
- بیماری های پوستی دارند.
- بیماری پوستی آنها مادرزادی است.
- زنان حامله.
- سن زیر 17 سال.
- پوست تیره یا اگر پوست آنها آفتاب سوختگی تازه داشته باشد.
- کسانی که مشکوک به بیماری های تیروئید یا سرطان لوزه هستند.
- افرادی که دیابت، بیماری های عفونی و قلبی عروقی دارند.
آیا لیزر زیر بغل و نواحی پستان باعث افزایش احتمال سرطان پستان می شود؟
برای اکثر افراد، لیزر موهای زائد روشی مطمئن برای از بین بردن موهای زائد به طور دائم یا برای مدت طولانی است و اکثر این افراد می دانند که لیزر موهای زائد قابل تحمل و بی خطر هست. با این حال، برخی از افراد امکان دارد با استفاده از این روش عوارض جانبی را تجربه کنند. یکی از نگرانی ها ارتباط بین سرطان و لیزر درمانی است. بعضی نگران سرطانزا بودن لیزر موهای زائد بوده و برخی در استفاده از لیزر پس از درمان سرطان سینه و سایر سرطان ها دو دل هستند.
چه زمانی بعد از لیزر باید به پزشک رجوع کرد؟
اگر بعد از لیزردرمانی احساس ناراحتی مانند قرمزی یا تورم شدید کردید، برای جلوگیری از عفونت پوست با پزشک مشورت کنید چون مشاوره سریع با پزشک می تواند از هر گونه عارضه جدی تری جلوگیری کند. دستگاه لیزر موهای زائد مدیواستار روشی بی خطر است، زیرا طول موج استفاده شده در این روش باعث آسیب به DNA سلولی نمیشود و منجر به سرطان نخواهد شد.
کسانی که نگران سرطان سینه و عارضه لیزر در بیماری های سینه و عفونت پستانی هستند، قبل از انجام این روش با متخصص سینه مشورت کنند. تودههای خوشخیم و بدخیم پستان معمولاً در سینههای زنان رخ میدهند که هیچکدام نمیتوانند بالقوه سرطانی باشند. در این شرایط پزشک پس از معاینه دقیق آزمایش هایی را برای وضعیت بیمار تجویز می کند و در صورت تشخیص سرطان، درمان سرطان سینه آغاز می شود.
همچنین می توانید برای تهیه محصولات حذف دائمی موهای زائد به سایت ژوتن مراجعه کرده و با هزینه کمتر از شر آنها خلاص شده و پوستی شفاف و براق را تجربه کنید. کاهش رشد موهای زائد یکی از دغدغه های شما می باشد که در این رابطه فروشگاه ژوتن مقاله ای را منتشر کرده است که پیشنهاد می کنیم آن را مطالعه کنید.
آیا لیزر موهای زائد سرطان زا است؟
پاسخ به این سوال منفی است. به این علت که لیزر یکی از رایج ترین روش های درمانی برای از بین بردن موهای زائد، خال، زگیل و … است و پزشکان از آن به عنوان یک روش ایده آل استفاده می کنند همچنین انرژی در نور لیزر سطحی هست و هرگز به عمق نفوذ نمی کند.
عوارض لیزر موهای زائد چیست؟
احساس سوزش در ناحیه مانند آفتاب سوختگی، قرمزی پوست، تغییر در رنگ پوست، توقف ریزش مو و رشد مو به مدت یک ماه از عوارض لیزر موهای زائد می باشد.